Het Team

XR4industry is ontstaan uit de samenwerking van drie expertisegebieden: een autodidactische programmeur, een perfectionistische 3D-modelleur en een research/productontwikkelaar met meer dan 25 jaar ervaring in de traditionele industrie. Deze unieke samenwerking maakt het, door haar kleinschaligheid en diversiteit aan expertise, mogelijk om de modernste technieken op een betaalbaar wijze toepasbaar te maken voor het bedrijfsleven.

3D visualisaties worden steeds belangrijker. Steeds meer sectoren in het bedrijfsleven zijn gebaat bij een gedetailleerde digitale weergave van hun producten. Denk bijvoorbeeld aan machine- en robotproducenten die tijdens het ontwikkelproces de getekende prototypes in beeld willen brengen en willen testen. Of denk aan de verkopers van deze machines en robots die middels 3D weergave de eindproducten op de beurs willen presenteren. Maar denk bijvoorbeeld ook aan architecten die een zo gedetailleerd mogelijke 3D weergave willen hebben van hun ontwerp om zowel de constructie te testen als het eindproduct te presenteren aan de potentiĆ«le klant. 

XR4industry is een jong en nieuw bedrijf dat verschillende virtual reality technieken gebruikt om dit soort 3D weergaves voor het bedrijfsleven mogelijk te maken. Deze technieken vinden hun oorsprong in de game industrie en ontwikkelen zich in een razend tempo. XR4industry houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en blijft up-to-date. Door een intensieve samenwerking met een industriĆ«le partner worden verschillende technieken in de praktijk getest, om vervolgens toegepast te worden in het bedrijfsleven.