XR2display

Arianne Buining, Manager Sales & Marketing bij Codian Robotics:
Wij nodigen altijd mensen uit op een beurs of in onze showroom omdat we dan alle details en verschillen tussen de verschillende robots kunnen laten zien. Sinds we de VR showroom gebruiken is dit niet echt meer nodig.

Het XR2display© pakket is een interactieve virtuele showroom, bedoeld om machines en robots te presenteren aan de klant. Hiermee krijgt de klant een uitstekende indruk van de werking van de machine of robot middels een virtuele ervaring.

Er zijn twee vormen van presentatie mogelijk binnen hetzelfde pakket: met VR-bril (presentatie op ware grootte, bij uitstek geschikt voor presentatie op commerciële beurzen) en zonder VR-bril (digitaal, met de mogelijkheid om middels het toetsenbord door de showroom heen te lopen; bij uitstek geschikt voor presentatie op afstand).

Unieke eigenschappen:

  • Weergave op detailniveau
  • Geanimeerde/bewegende weergave
  • Complete 3D showrooms mogelijk voor meerdere producten (zie homepage)
  • Mogelijkheid om video’s van (een deel van) de showroom te generen in slechts enkele minuten, afgestemd op de voorkeuren van de klant
  • Ongelimiteerd aantal bewegingsrichtingen per machine of robot mogelijk (in de voorbeeld weergave hiernaast wordt een robot afgebeeld die zich in 4 richtingen beweegt)
  • Visualisatie software is onafhankelijk van het gebruikte CAD-pakket (het tekenprogramma) te gebruiken

Interactieve digitale presentatie op detailniveau van de beweging van de robot.