Hoe kan de plc programmeur onze software toepassen?

Na het valideren van het ontwerp kunnen de onderdelen bestelt worden. De tijd tussen het afronden van het ontwerp en het bouwen van de machine kan gebruikt worden om de PLC of controller te programmeren. De programmeur kan de simulatie koppelen met de controller via een OPC-UA koppeling of rechtstreekse verbinding en vervolgens het gedrag van de machine analyseren.

De simulaties maken wij in de Unity game engine op basis van de 3D tekeningen die onze klanten aanleveren. Deze werkwijze, in combinatie met de ontwikkeling van eigen software, stelt ons in staat om de simulaties sneller op te zetten dan in de markt standaard is. Daarnaast hoeft de klant bij onze software niet te programmeren als dat niet gewenst is. Wij kunnen volledig configureerbare omgevingen opleveren. Deze omgevingen zijn met alle PLC merken, Robot leveranciers, component leveranciers en CAD pakketten te gebruiken. Onze software is volledig open dus klanten kunnen ook custom applicaties bouwen om de simulatie aan te sturen of op andere manier te gebruiken.

Om het voor de PLC programmeur mogelijk te maken om zijn programmatuur te testen op de simulatie kunnen onze simulaties real time communiceren met de PLC. Daarnaast kan de simulatie real time updaten zonder in te leveren op deterministische eigenschappen.

Het simuleren van de productafhandeling in machines kan ook. Dit stelt bedrijven in staat om verschillende scenarios en producten te testen alvorens een fysieke machine is geproduceerd. Dit zorgt voor minder verassingen tijdens de commissioning, ingebruikname, FAT en SAT.