Wat heeft de verkoop eraan?

Onze software die de ingenieur en de programmeur helpt tijdens de ontwikkeling kan ook door het verkoop en marketing team gebruikt worden. Klanten kunnen op interactieve wijze door hun nog te bouwen machine meegenomen worden. Dit voorkomt miscommunicaties en zorgt voor realistisch enthousiasme bij de klant. Verkopers kunnen virtueel de volledige range van machines die ze leveren presenteren en daarmee ook de onderlinge verschillen tussen machines en producten laten zien. Marketing kan de software gebruiken om beelden te maken van machines die nog op de markt moeten komen. Dit kan zijn statisch of dynamisch van een volledig werkende machine. Ook kunnen geheime onderdelen van machines verborgen worden zodat op beurzen de machines virtueel gepresenteerd kunnen worden zonder het risico te lopen dat concurrenten ongewenst meekijken.   

Ariane Buining, toenmalig Sales & Marketing Director bij Codian Robotics:
Wij nodigen altijd mensen uit op een beurs, of in ons Experience Centre in Ede. Daar kunnen we alle details en verschillen tussen onze robots laten zien. Sinds we de showroom van XR4industry hebben, kunnen we dit ook virtueel laten zien.

Er zijn verschillende vormen van presentatie mogelijk binnen onze software. Met VR-bril, hierin komt de machine echt tot leven. Klanten kunnen de machine op ware grootte bekijken en erdoorheen lopen, en zonder VR-bril, op de computer, met de mogelijkheid om middels het toetsenbord door de machine te lopen. Iets minder imposant maar, vanwege de laagdrempeligheid, des te meer geschikt voor presentaties op afstand of korte presentaties.